dimecres, 31 d’octubre del 2012

Concert de Chain and The Gang + vàlius a Barcelona. 8 de novembre de 2012



CHAIN AND THE GANG (K Records/USA)
+ vàlius
Dijous 8 de novembre de 2012

21h · Sidecar, Barcelona
13€ Ant (Sidecar, Codetickets, Atrápalo i Luchador Records)
15€ Taq

Anticipades
Codetickets: http://www.codetickets.com/sidecar/ca/sidecar.es/66/
Atrápalohttp://www.atrapalo.com/entradas/chain-and-the-gang-valius_e69158/
Les 30 primeres entrades a Luchador costaran 10€

---

Liderats per l'inefable i carismàtic Ian Svenonius (el puto amo sobre l'escenari amb grups de culte com The Nation of Ulysses o The Make Up, i també pensador i comunicador de la cultura pop en llibres i programes de TV), Chain and The Gang venen per demostrar que la diversió i el ball són els eixos principals del rock'n'roll. Sobre aquest eixos també poden girar els discursos més subversius, però sempre amb un somriure d'orella a orella i vestits amb elegància per la pista de ball.

Ritmes secs, riffs minimals amb el Fuzz al màxim, udols, crits, confessions a l'orella i cançons hipnotitzants amb la participació del públic, que respon als moviments de Svenonius com ho fan els fidels d'una congregació al seu predicador.

Soroll desafiant la llei, que converteix la sala en un motí hedonista. Chain and The Gang presenten el seu nou disc, el millor dels tres:

In Cool Blood, mostra una nova i impressionant formació de Chain and The Gang, amb Ian Svenonius i la nova cantant ferotge i sexy, Kate Alice Greer. Amb ells, dos noms important del underground americà: Brett Lyman (amo de Mladys Records) i Fiona Campbell (ex Vivian Girls). Gravat per Calvin Johnson en el seu famós estudi Dub Narcotic d'Olympia, Washington, i editat pel llegendari segell K Records.


Obrirà la nit vàlius, com diuen ells en el seu bandcamp: Són fills il·legítims d'un concert de Les Aus, però van rebre ben poc del talent dels seus pares. Abans eren tres, però el guitarra que s'assemblava al Piqué es va exiliar a Occitània fugint dels fracassos que els perseguien. Ara només són un guitarra i un bateria i fan soroll cantant de cafeteres i dictadors, de desamors i de teoria de la història. Voldrien viure sempre de subvencions.

---

Més informació:
chainandthegang.tumblr.com
valius.bandcamp.com
www.lacastanya.com

dilluns, 15 d’octubre del 2012

La Castanya publica el nuevo single de Obits


En La Castanya estamos muy contentos de anunciar la inclusión del grupo Obits al catálogo de ediciones del sello. El cuarteto de Nueva York, que cuenta con dos LPs editados en Sub Pop, entrega dos nuevas canciones en un single titulado Refund b/w Suez Canal y que serán publicadas a nivel mundial por La Castanya.

El próximo 18 de octubre se edita en formato 7 pulgadas + descarga mp3. Podéis pedirlo en vuestra tienda favorita o directamente a nuestro mailorder, desde el que despacharemos una edición especial del vinilo en color hasta fin de existencias.

Hoy lunes 15 de octubre ya podéis encontrar el single en todas las plataformas de distribución digital y escucharlo en streaming en Spotify.

La cosa no acaba aquí. Habiendo organizado tres visitas del grupo a España con anterioridad, La Castanya aprovecha la edición de este single para traer a los amigos por cuarta vez y además de una manera muy especial: Obits juntará fuerzas con Aliment, que han publicado su disco Holy Slap también este mes, y girarán por la península presentando ambas ediciones en un total de nueve conciertos. No os perdáis una gira muy especial con dos grupos con muchas ganas de presentar sus nuevas canciones.

Escúchalos aquí y ahora:

Obits - Refund b/w Suez Canal

Aliment - Holy Slap


A continuación tenéis todas las fechas con su correspondiente información:


Gira Obits + Aliment octubre 2012
• Jueves 18 SidecarBarcelona
21h30 • 12€ Ant / 15€ Taq

Venta anticipada: Luchador Records, Daily Records, BCore Disc, Codetickets.com



• Viernes 19 La ResidenciaValencia

22h

Venta anticipada: Flexi Discos, Magazine Club



• Sábado 20 Velvet ClubMálaga

22h • 8€ Ant / 10€ Taq

Venta anticipada: Drunk-O-Rama, Velvet Club, Griptape



• Domingo 21 La CabañaAlgeciras
19h • 8€

Venta anticipada: La cabaña, Estudio 54, Soviet, TBDS Records



• Lunes 22 Primeiro Andar, Lisboa
21h
+ info: Primeiro Andar

• Martes 23 MondoVigo

20h30 • 8€ Ant / 10€ Taq

Venta anticipada: Elepé

• Miércoles 24 La Calleja la CiegaOviedo
20h • 10€ Ant / 12€ Taq

Venta anticipada: Alta Fidelidad, Último Mono

• Jueves 25 Teatre LlosetaMallorca

21h30 • 10€ Ant / 12€ Taq

Venta anticipada: fonart.com

• Viernes 26 Wurlitzer BallroomMadrid

22h • 12€ Ant / 15€ Taq

Venta anticipada: Holy Cuervo, Ticketea.com

• Sábado 27 Jazpana FestBeasain

Gratis

www.jazpana.com



+Info:

www.obitsurl.com 
aliment.bandcamp.com
www.lacastanya.com